Yemek Tarifleri

5 Şubat 2014 Çarşamba

Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi

›
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi Genel Bilgiler Kategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Mutfak : Türk Mutfağı Malzemeler - 1 Çorba Kaşığı B...

Pilav pişirmenin adım adım püf noktaları

›
Pilav Türk Mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Tane tane dökülsün ama kuru olmasın, yumuşacık olsun ama lapa olmasın derken bazıl...

Arap Tavası tarifi (Hatay)

›
Arap tavası tarifi arap tavası nasıl yapılır işte hatay yöresine özgü arap tavası nasıl yapılır. Malzemeler: 500 gr orta yağlı kıyma 4 kuru ...

Sevgililer Günü Cupcake'leri tarifler

›
Keki için malzemeler: 3 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 60 gr un 1 çay bardağı süt 1 su bardağı toz şeker Kreması için malzemeler: 1 yemek ka...
4 Şubat 2014 Salı

PIRASANIN EN GUZEL HALİ: KIYMALI PIRASALI BÖREK

›
Annem anlatır durur; "Yengen bir pırasalı börek yapıyor, yiyen herkes bayılıyor, tarifini istiyor" falan... Ben de pırasayla ne ka...

Orman kebabı yapmanın püf noktaları

›
Orman kebabı yumuşacık kuzu veya dana etiyle yapılır. Kekik kokusunu ve nadide tadını alacağınız bu yemeğin yapılışına dikkat etmek gerekir....

Orman kebabı yapmanın püf noktaları

›
Orman kebabı yumuşacık kuzu veya dana etiyle yapılır. Kekik kokusunu ve nadide tadını alacağınız bu yemeğin yapılışına dikkat etmek gerekir....

Çöp şiş eti nasıl seçilir?

›
Izgarada yapılan pirzola, çöp şiş gibi kebaplar vejetaryen olmayan her kesimin bayılarak tükettiği et çeşitleridir. Ufak parça etlerin kargı...

Çöp şiş eti nasıl seçilir?

›
Izgarada yapılan pirzola, çöp şiş gibi kebaplar vejetaryen olmayan her kesimin bayılarak tükettiği et çeşitleridir. Ufak parça etlerin kargı...

Sebze türlüsü yapmanın püf noktaları

›
Sebze türlüsü özellikle yaz aylarında bolca tercih ettiğimiz bir yemektir. Dolapta kalan sebzeleri değerlendirmek ve sindirim sistemini düze...

Sebze türlüsü yapmanın püf noktaları

›
Sebze türlüsü özellikle yaz aylarında bolca tercih ettiğimiz bir yemektir. Dolapta kalan sebzeleri değerlendirmek ve sindirim sistemini düze...

Mantarın yararları ve pişirme yöntemleri

›
•    Mantar çok az kalori içerir ve %80-90’lık kısmı sudan oluşur. Ayrıca sodyum, karbonhidrat ve yağ açısından fakirdir; fakat bol miktarda...

Mantarın yararları ve pişirme yöntemleri

›
•    Mantar çok az kalori içerir ve %80-90’lık kısmı sudan oluşur. Ayrıca sodyum, karbonhidrat ve yağ açısından fakirdir; fakat bol miktarda...

Kuru fasulye pişirmenin püf noktaları

›
Fasulye lif açısından oldukça zengin bir besin maddesidir. Özellikle soğuk kış günlerinde ve çömlekte pişirilen kuru fasulyenin yerini hiç b...

Kuru fasulye pişirmenin püf noktaları

›
Fasulye lif açısından oldukça zengin bir besin maddesidir. Özellikle soğuk kış günlerinde ve çömlekte pişirilen kuru fasulyenin yerini hiç b...

Biber Dolması Püf Noktaları

›
Dolmalık biber olarak bilinen ve yeşil, turuncu, sarı ve kırmızı renklerde olabilen biberler yaz yemekleri arasında sayılır. Beta-karoten, C...

Biber Dolması Püf Noktaları

›
Dolmalık biber olarak bilinen ve yeşil, turuncu, sarı ve kırmızı renklerde olabilen biberler yaz yemekleri arasında sayılır. Beta-karoten, C...

Deniz Levreği nasıl pişirilir, alırken nelere dikkat edilir?

›
Deniz Levreği, denizde soğuk suda yaşadığı için eti ağızda eriyen bir balıktır. Beyaz etleri sayesinde fazla pişirmeniz mümkün değildir. Çün...

Deniz Levreği nasıl pişirilir, alırken nelere dikkat edilir?

›
Deniz Levreği, denizde soğuk suda yaşadığı için eti ağızda eriyen bir balıktır. Beyaz etleri sayesinde fazla pişirmeniz mümkün değildir. Çün...

Haftada kaç kez balık yemeliyiz?

›
İçerdiği koruyucu yağ asidi ile kalp hastaları için önemli bir besin olan balık,  kırmızı ve beyaz etten daha sağlıklı olmasıyla tercih edil...

Haftada kaç kez balık yemeliyiz?

›
İçerdiği koruyucu yağ asidi ile kalp hastaları için önemli bir besin olan balık,  kırmızı ve beyaz etten daha sağlıklı olmasıyla tercih edil...

Mevsim sebzelerini pişirme yöntemleri

›
Brokoli Beta karotenin, güçlü bir kanser savaşçısı olduğunu vurgulayan uzmanlar, yemek borusu, mide, bağırsak kanserleri tehlikesini azalttı...

Çerkez Tavuğu Tarifi

›
Çerkez Tavuğu Tarifi  Genel Bilgiler Kategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Etnik : Çerkez Yemek Tarifleri Porsiyon : 4 Hazırlanma : 30 dk Malze...

Mevsim sebzelerini pişirme yöntemleri

›
Brokoli Beta karotenin, güçlü bir kanser savaşçısı olduğunu vurgulayan uzmanlar, yemek borusu, mide, bağırsak kanserleri tehlikesini azalttı...

Patates pişirmenin püf noktaları

›
Çorbalar, yemekler ve salatalarda pek çok farklı şekilde kullanılabilen patates, vitamin ve mineraller açısından da oldukça zengindir. Patat...
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.