0



Malzemeler:
1 su bardağı haşlanmış barbunya
2 orta boy havuç
1 soğan
1 yemek kaşığı salça
zeytinyağı
1 su bardağı su
tuz ,karabiber, 1 limon suyu

Yapılışı:
zeytinyağında halka halka doğramış olduğunuz havuçları kavurun sonra yarım ay şeklinde doğramış olduğunuz soğanlarıda ekleyip kavurma işlemine devam edin . sırasıyla salça, tuz, karabiber ve barbunyayıda ilave edip karıştırın. En son üzerine 1 bardak su ve limon suyunu ilave edip bir taşım kaynatın ve soğuduktan sonra servis tabağına alıp afiyetle yiyin .

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top