Gercekten cok nefis hafif lezzetli bir pasta herkese tavsiye ediyorum mutlaka deneyin..
Mandalinali Kwark taart
Mandalinali kwark taart alman tarifi
2 Alman fincanı seker(nescafe fincani)
1 fincan siviyag(nescafe fincani)
1 fincan fanta(Nescafe fincani) (veya herhangi bir asitli portakal suyu)
1 vanilya
1 kabartma tozu
3 fincan un(nescafe fincani)
250 gr kwark (yerine hazir suzme yogurt da kullanilabilir..)
2 kutu slagroom (kutu krema)
1 vanilya
1 corba kasigi pudrasekeri
2 kutu mandalina(eger isterseniz daha slkl dizmek icin siz 3 kutu da kullanabilirsiniz..
Yumurta ile sekeri 5 dakika cirpalim daha sonra siviyag,fanta, ilave et ve gene cirp sonra toz malzemeleri eleyerek ilave edelim un,kabartma tozu,vanilya.. daha sonra butun malzeme karisana kadar cirpiyoruz ve yagladigimiz buyuk boy borcam dikdortgen tepsiye hamurumuzu dokup 175-180 C derecede 20-25 dakika firina bagli olarak alti ustu kizarana kadar pisiriyoruz..
kekimiz soguduktan sonra mandalinalarin suyunu suzup tek tek yanyana gelecek sekilde bosluk kalmayacak sekilde kekimizin uzerine diziyoruz..
daha sonra kutu kremayi 2 paket krema sertlestirici ile ve 1 vanilya,1 corba kasigi pudrasekeri ile mikserle cirpiyoruz..kremamiz koyulasinca kwark i katip gene cirpiyoruz karistirana kadar daha sonra dizdigimiz mandalinanin uzerini kapatacak sekilde guzelce yayiyoruz ..
en ustteki kisim icin bir kaba 2 bardak meyvesuyumuzu aliyoruz daha sonra vanilyali pudinkleri ilave edip cirpiyoruz koyulasana kadar 2-3 dakika cirpilip kremamizin uzerine kasikla guzelce yayilir butun pastamizin uzeri kapatilir.. Buzdolabinda muhafaza edilir..Dilimlenerek servis edilir..
AFIYET OLSUN!!
2 kutu slagroom (kutu krema)
1 vanilya
1 corba kasigi pudrasekeri
2 kutu mandalina(eger isterseniz daha slkl dizmek icin siz 3 kutu da kullanabilirsiniz..
En ustteki kisim icin malzemeler
2 paket vanilyali pudink (cirpmak icin olan)
2 su bardagi mandalin suyu veya (appelsientje citrus)
Yumurta ile sekeri 5 dakika cirpalim daha sonra siviyag,fanta, ilave et ve gene cirp sonra toz malzemeleri eleyerek ilave edelim un,kabartma tozu,vanilya.. daha sonra butun malzeme karisana kadar cirpiyoruz ve yagladigimiz buyuk boy borcam dikdortgen tepsiye hamurumuzu dokup 175-180 C derecede 20-25 dakika firina bagli olarak alti ustu kizarana kadar pisiriyoruz..
kekimiz soguduktan sonra mandalinalarin suyunu suzup tek tek yanyana gelecek sekilde bosluk kalmayacak sekilde kekimizin uzerine diziyoruz..
daha sonra kutu kremayi 2 paket krema sertlestirici ile ve 1 vanilya,1 corba kasigi pudrasekeri ile mikserle cirpiyoruz..kremamiz koyulasinca kwark i katip gene cirpiyoruz karistirana kadar daha sonra dizdigimiz mandalinanin uzerini kapatacak sekilde guzelce yayiyoruz ..
en ustteki kisim icin bir kaba 2 bardak meyvesuyumuzu aliyoruz daha sonra vanilyali pudinkleri ilave edip cirpiyoruz koyulasana kadar 2-3 dakika cirpilip kremamizin uzerine kasikla guzelce yayilir butun pastamizin uzeri kapatilir.. Buzdolabinda muhafaza edilir..Dilimlenerek servis edilir..
AFIYET OLSUN!!
Yorum Gönder