0

Bihter Özdemirden Yağlı Turşu Tarifi

Genel BilgilerKategori : Turşu Konserve Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Kg Biber 
- 1 Kg Domates 
- 3 Baş Sarımsak 
- 1 Su bardağı Sirke 
- 1 Su bardağı Zeytinyağı 
- Kararında Toz Şeker, TuzHazırlanışıBiberleri ve domatesleri salataya doğrar gibi doğrayın sarımsakların kabuklarını soyup ilave edin tuzunu ve şekerini atıp sirkesini zeytinyağını ilave edin ve kavanoza doldurun 1 gece bekletin yağı kavanozun yüzüne çıkmamışsa yağı az demektir yağ ilave etmeniz gerekir buzdolabında saklayın afiyet olsun.

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top