Malzemeler:
- 1 kg kadar kabak tatlısı (Ben iki kilodan kabak tatlısı yapmıştım. Onun yarısını kullandım.)
- 1 tabak çekilmiş ceviz
- 1 adet sade pastaban
- 1 paket krem şantiye 1 bardak süt
- Önce 1 bardak sütle 1 bardak krem şantiyi çırpıp dolaba koydum. 1 su bardağı kadar cevizi robottan geçirip tabağa aldım. Sonra kabak tatlısını robottan geçirdim.Püre elde ettim.
- Pastabanı sade sütle ıslattım. Ama çok ıslatmışım siz bolca süt kullanmayın. Hafifçe ıslatmak yeterli.
- Pasta tabağına pastabanın altını koyun. Üstüne kabak püresi sürün. Üstüne ince bir şekilde krem şanti sürdüm. Üstüne bolca ceviz serptim. Pastabanın üstünü koydum ve kabak tatlısı püresi ile kapladım. Krem şanti ile süsledim. Kenarlarını da cevizle kapladım ki görüntü düzgün olsun.
Yorum Gönder