0

Tarif Kibele Sofrası'ndan . Bayıla bayıla yediğimiz bir tarif . Hem çok lezzetli oldu. Hem de midyeden olmadığı için riskli de olmadı. Tavsiye ederim. Geçen gün Deryayla 'da yapmıştı. O da çok beğenmiş.
Malzemeler:
  • 1/2 bardağı sirke.
  • 3 adet tavuk göğüsü (ben 4 adet but kullandım.)
  • 8 adet sarımsak
  • 2 çorba kaşığı kekik
  • kızartmak için: sıvıyağ ve un

Yapılışı:

  1. Tavukları kuşbaşı doğrayın ve bir kaseye koyun. Üzerini örtünceye kadar su ve sirke koyun
  2. 8 diş sarımsak dövün ve içine atın. Kekikte koyun. En az 2 saat bekledikten sonra tavukları karışımdan sıkarak alın ve una bulayarak balık gibi yağda kızartın.

Yorum Gönder

 
Top