Denenmis yas Pasta,kek,Tatli,börek,hamurisleri ve Yemek tarifleri 
Kurban bayraminda hazirladigim baklavalari görmektesiniz.Yalniz serbetlerini üzerine gezdirmeden resim cekmek icin firsat bulabildim.
Bu gördügünüz baklavayi ilk defa denedim önce oklavada hafif büzdürülen ve tekrar dikkatlice accilan yufka gazetenin üzerine seriliyor yufka biraz orda bekletilip cok fazla kurutulmadan üzerine ceviz serpilip gazete kagidi elle hafif kaldirilip yufkanin yuvarlanip rulo olmasi saglaniyor.sonradaa kesilerek tepsiye diziliyor sonraki yaptigimda resimlerini deeklerim insallah.hamur olarak ayni herzaman kullandigim malzemeleri kullandim sadece sekil farkliligi var.
Benzer Yazılar
En Kolay Crumble En Kolay Crumble Malzemeler;2 adet orta boy şeftali5 - 10 adet kırmızı erik1 paket fındıklı bisküviS[...]
Sep 05, 2013
En Kolay Crumble En Kolay Crumble Malzemeler;2 adet orta boy şeftali5 - 10 adet kırmızı erik1 paket fındıklı bisküviS[...]
Sep 05, 2013
Unlu İrmik HelvasıUnlu İrmik HelvasıMalzemeler;100 gr tereyağı1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı un1 su bardağı irmik2[...]
Sep 02, 2013
Unlu İrmik HelvasıUnlu İrmik HelvasıMalzemeler;100 gr tereyağı1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı un1 su bardağı irmik2[...]
Sep 02, 2013
Evde Beze YapımıHem çok pratik hem de çok lezzetli oldu. Gelip geçen aldı :) bir çırpıda bitiverdi. Tavsiy[...]
Jul 03, 2013
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.