
Malzemeler:
1 kase haşlanmış barbunya
1 kase haşlanmış mısır
5 kornişon salatalık
5 yeşil soğan
kırmızı lahana
marol
maydanoz
Sosu İçin
1 kase közlenmiş kırmızı biber
1 limon
Narekşisi
Zeytinyağı
Tuz
Yapılışı:
Marol ve maydonozu ince ince doğrayıp servis tabağına alın. Başka bir kaba haşlanmış barbunya,haşlanmış mısır, doğramış olduğunuz yeşil soğanı ve kornişonları alıp karıştırın.Servis tabağındakşi yeşilliklerin üzerine barbunyalı karışımı ilave edin. bunun üzerine de ince ince doğrayıp limon ve tuzla ovduğunuz kırmızı lahanalarıda ekleyin.
Sosu için közlenmiş biberleri parçalayıcıya alın. Üzerine limon suyu ve zeytinyağı ilave edin ve parçalayıcıdan geçirin. Barbunyanın üzerine sosu dökün ve servis edin.
MUTLAKA DENEYİN.
Yorum Gönder