0


 Malzemeler ( 1 kavanoz için
): 2 adet büyük boy ayva (1 kg) 2 su bardağı su 1 kg tozşeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet ayva çekirdeği 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 çorba kaşığı file badem


Yapılışı:

Ayvaların kabuğunu soyup rendeledikten sonra tarçın rengini alana dek oda ısısında bekletin. Bu süreç yaklaşık bir saat kadardır. Ayvaları iki bardak soğuk su ile birlikte tencereye aktarın.

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top