0


Malzemeler (4 Kişilik):

30 g tereyağı
1 adet soğan, soyulmuş, küp doğranmış
1 adet küçük karnabahar (yaklaşık 600 g), ufak parçalara ayrılmış
100 ml beyaz şarap
700 ml su
Tuz, karabiber

Servis için

20 g taze kişniş yaprağı
3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
Limon suyu, taze sıkılmış

Yapılışı:

Tereyağını bir tencere içinde orta ısıda eritin. Soğan, karnabahar ve beyaz şarabı tavaya

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top