0


Malzemeler ( 8 kişilik
):
2 su bardağı pirinç 2 soğan Dereotu, maydanoz, taze soğan 1 çay bardağı kuş üzümü 2 çorba kaşığı tereyağı Yenibahar, tarçın, karabiber, tuz 1,5 kilo hamsi

Yapılışı:

Hamsileri yıkayıp ayıklayın. Kılçıklarını da çıkartın. Fırın tepsisine derisi dışa gelecek şekilde dizin. Bu arada pirinçleri tencerede tereyağında kavurun. Üzerine üzümleri doğranmış soğanı ve

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top