0
mikrodalgamısır 

 Mısırları yağ ve tuz koymadan da patlatabilirsiniz. Eviniz kokmadan, pratik mısır patlatma şekli...

Malzemeler;
    mikrodalgamısırpatlatma
  • 1 çay bardağı mısır,
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ,
  • 1 tatlı kaşığı tuz,
  •  Fırın poşeti,
Yapılışı:
  1. Mısır, yağ ve tuzu bir kasede karıştırın, fırın poşetine koyun, Poşetin ağzını metal olmayan bir ip ile sıkıca bağlanır, Poşetin üzeri bir kaç yerinden delinir.
  2. Mikrodalga fırının en yüksek ayarında 4-5 dk tutulur mısırlar patlatılır. Yine de kulağınız fırında olsun, patlama sesi kesildiğinde fırından alınır. 
Afiyet olsun...

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top