0

Nefis bir yemek daha. Valla çok lezzetli. Şiddetle tavsiye ederim.
Malzemeler:
  • 3 adet tavuk göğsü
  • yarım kilo kadar ıspanak
  • 1 büyük soğan
  • tuz, karabiber
  • 1 paket krema
  • 1 tabak kaşar rendesi

Yapılışı:

  1. Tavuk göğüslerinin 1 tanesini ikiye ayırdım ve pirinç havanın altı ile güzelce dövdüm.
  2. Diğer tarafta ıspanak yapraklarını yıkayıp, ince ince doğruyoruz. Yemeklik doğradığımız soğan ile ıspanakları kavuruyoruz. Tuzunu karabiberini ekliyoruz.
  3. Dövdüğümüz tavukların içine ıspanaklı harçtan koyup sarıyoruz. Kürdan yardımı ile açılmasın diye tutturuyoruz.
  4. Fırın tenceresine tavukları diziyoruz. Üstüne kremayı döküyoruz. 40 dakika kadar 180 derecede pişiriyoruz. Üstüne kaşar döküp üstü kızarana kadar daha fırında tutuyoruz. Sonra pilavla afiyetle yiyoruz.

Yorum Gönder

 
Top