0

Son derece pratik bir o kadar lezzetli bir tarif. Kısaca tam benlik. Denemenizi tavsiye ederim.

Malzemeler:
  • 1 adet kakaolu hazır pastaban ve ıslatmak için süt ve şeker
  • 1 paket tavuk göğsü ve paket gereği kadar süt
  • 1/2 kg çilek , 1 kahve fincanı pudra şekeri
Yapılışı:
  1. Öncelikle paketteki tarife göre tavuk göğsünü pişiriyorsunuz. Bunun yerine 1lt süt, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı undan muhallebide yapabilirsiniz.
  2. Pastabanı süt ve şekerle yaptığınız karışımla ıslatıyorsunuz. ( 1 kase süt, 2 dolu yemek kaşığı şeker)
  3. Pastabanın arasına ve üstüne muhallebinizi sürüyorsunuz. Üstüne de rondodan geçirdiğiniz çilek ve pudra şekerinden yaptığınız sosu döküyorsunuz. İşte hepsi bu kadar. Buzdolabında soğutmayı unutmayın.

Yorum Gönder

 
Top