0


Malzemeler:
1 bardak mısır 1 bardak aşurelik buğday 1 bardak yoğurt 2 yumurta Sıvı Yağ Biraz tavuk eti 1 Kaşık Un Nane Tuz

Hazırlanışı:
1 bardak mısır ve 1 bardak aşurelik buğday, akşamdan ıslatılarak haşlanır. Diğer tarafta tencereye 3 karışım yağdan birer fincan konulur. Un ilave edilerek 4-5 dakika kavrulur. Üzerine kaynar su konulur. Haşlanan malzemeler de ilave edilerek

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top