0
Hayatımda ilk kez mimlendim. Bir de öyle bir zor bir konu geldi ki bana. “Yakinlarimiz dışında bizi etkileyen üç kadın” Düşün düşün. Sonunda buldum. Gerçekten hayatımı değiştiren kadınları buldum.

1- HALE GÖYMEN

Lise sona giderken Karacabey-Bursa arası bir otobüs yolculuğu yapmıştım. Göymen’ lerin bir kızı ile yan yana oturmuştuk. Bana ne olmak istediğimi sormuştu . Ben de inşaat mühendisi olmak istiyorum demiştim. Kendisi elektronik mühendisi ve öğretim görevlisi imiş. Bana 1 saatlik yol boyunca elektronik mühendisliğini anlattı. Ben otobüsten indiğimde elektronik mühendisi olamaya karar vermiştim ve elektronik mühendisi oldum. O bir saatlik konuşma benim tüm hayatımı değiştirdi. Hale abla beni hatırlamaz , ben onu yolda görsem tanımam ama, onun sayesinde eşim, işim belirlendi ve gerçekten tüm bunlar için çok teşekkür ederim.
Hem kendisini hem de Allah’a

2- KIYMET HASEKİ

Kendisi teyzem olur. Gerçi tanıdık olmayacaktı ama ben bu kurala uymadım. Teyzemin ölümü gerçekten benim yaşamımı değiştirdi. Benim yanımda vefat etti. Ölümün o soğuk yüzünü onunla ilk defa idrak ettim ve birebir yaşadım. Ben de gerçekten çok derin izler bıraktı. :((( Bu olayla da biraz daha büyüdüm ve her kötü şeyden olduğu gibi bu olaydan da iyi şeyler çıkarmayı hedefledim. Artık Hayata daha hafif bakmaya ve elimden geldiğince daha çok insana yardımcı olmaya çalışıyorum sayesinde. Yattığın yer cennet olsun inşallah.

3- TÜM KIZ ARKADAŞLARIM

Ben gerçekten çok arkadaş canlısı bir insanım. Çok da arkadaş ve dostum vardır. İnsanları gerçekten çok severim ve bu dış görünüşüme de yansır. Benim yüzümün asık olduğunu çok az görebilirsiniz. Hatırlayabildiğim kadarı ile ilkokuldan bu yana ve belki daha öncesi kız arkadaşlarım bana çok şey kattılar. Ben ayrıca yatılı okuduğum için arkadaşın ve dostun önemini çok iyi bilirim. Hepsini tek tek saymak istemiyorum. Ama hepinizi çok seviyorum. Hepinizden aldığım güzel değerler için çok çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.

Ben de Banu’ yu ve Canay’ ı mimledim.

Yorum Gönder

 
Top