Sosisleri haşlıyoruz. Çok ince olmadan kesiyoruz. Doğranmış domates ve dövülmüş sarımsak ile karıştırıyoruz.
1 yumurta sarısını ayırıp, yumurtayı, sütü ve sıvı yağı bir kapta çırpıyoruz.
Tepsiyi yağlayıp, yufkanın birini kenarları dışarı çıkacak şekilde seriyoruz. Üzerine sütlü harçtan sürüyoruz. 2. yufkayı kırıştıra , buruştura seriyoruz ve yine sütlü harçtan sürüyoruz. 3. yufkayı serince üstüne sosisli içimiz koyuyoruz. 4 ve 5. yufkaların arasına da sütlü harçtan koyuyoruz.
En sonunda kenardan sarkan yufkayı kapatıp, kalan sütlü karışımı döküp, yumurtayı sürüyoruz. 200 derecede pişiriyoruz.
Yorum Gönder