Böğürtlenli Parfe Tarifi
Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler- 200 Gr Böğürtlen
- 200 Gr Labne Peyniri
- 2 Yemek kaşığı Pudra Şekeri
- 2 Su bardağı Süt
- 2 Paket Toz Krem Şanti
- 1 Paket Vanilya
Süsü İçin- Kararında Böğürtlen, Nane YaprağıHazırlanışıToz krem şantiyi çırpma kabına alın. Soğuk sütü ekleyip katılaşıncaya kadar mikserle çırpın. Labne peyniri, vanilya ve pudra şeker ekleyip çırpmaya devam edin. Böğürtlenleri mutfak robotunda püre haline getirip kremaya ekleyin ve mikserle 1 dakika kadar çırpın. Küçük kaselere streç film serip karışımı içlerine paylaştırın. Derin dondurucuya alıp 1 gece bekletin. Kalıptan çıkartıp üzerini süsleyerek bekletmeden servis yapın.
Mutfak : Türk Mutfağı
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler- 200 Gr Böğürtlen
- 200 Gr Labne Peyniri
- 2 Yemek kaşığı Pudra Şekeri
- 2 Su bardağı Süt
- 2 Paket Toz Krem Şanti
- 1 Paket Vanilya
Süsü İçin- Kararında Böğürtlen, Nane YaprağıHazırlanışıToz krem şantiyi çırpma kabına alın. Soğuk sütü ekleyip katılaşıncaya kadar mikserle çırpın. Labne peyniri, vanilya ve pudra şeker ekleyip çırpmaya devam edin. Böğürtlenleri mutfak robotunda püre haline getirip kremaya ekleyin ve mikserle 1 dakika kadar çırpın. Küçük kaselere streç film serip karışımı içlerine paylaştırın. Derin dondurucuya alıp 1 gece bekletin. Kalıptan çıkartıp üzerini süsleyerek bekletmeden servis yapın.
Yorum Gönder