Kolay Parfe Tarifi
Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Paket Krem Şanti
- 1 Su bardağı Süt
- 1 Su bardağı Toz Şeker
- Yarım Paket Vanilya
- 6 Adet Yumurta Akı
HazırlanışıKrem şanti ile süt çırpılıp koyulaştırılır. Yumurta akları, şeker ve vanilya çırpılıp katı kar haline getirilir. Krem şanti, yumurta aklarına ilave edilip dikkatlice karıştırılır. Islatılmış buz kalıbına boşaltılıp düzeltilir. Buzlukta dondurulur. Dilimlenerek soğuk olarak ikram edilir.
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Paket Krem Şanti
- 1 Su bardağı Süt
- 1 Su bardağı Toz Şeker
- Yarım Paket Vanilya
- 6 Adet Yumurta Akı
HazırlanışıKrem şanti ile süt çırpılıp koyulaştırılır. Yumurta akları, şeker ve vanilya çırpılıp katı kar haline getirilir. Krem şanti, yumurta aklarına ilave edilip dikkatlice karıştırılır. Islatılmış buz kalıbına boşaltılıp düzeltilir. Buzlukta dondurulur. Dilimlenerek soğuk olarak ikram edilir.
Yorum Gönder