Pratik Yoğurt Çorbası Tarifi
Genel BilgilerKategori : Çorba Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Porsiyon : 5
Hazırlanma : 15 dk
Malzemeler- 1 Adet Havuç
- 2 Adet Kabak
- 3 Çorba Kaşığı Krema
- Yarım Demet Maydanoz
- 1 Adet Patates
- Kararında Su, TuzHazırlanışıTencereye tavla zarı iriliğinde doğranmış kabağı, havucu ve patatesi alalım. Sebzelerin üzerini 3 parmak aşacak kadar su ekleyerek, diriliklerini kaybedene kadar pişirelim. Tencereyi ateşten alalım. Sebzeleri robot veya blendır yardımıyla pürüzsüz kıvama getirelim. Tuzunu ayarlayalım. Kremayı 1 kepçe çorbanın suyu ile inceltip ekleyip karıştıralım. Üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapalım.
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Porsiyon : 5
Hazırlanma : 15 dk
Malzemeler- 1 Adet Havuç
- 2 Adet Kabak
- 3 Çorba Kaşığı Krema
- Yarım Demet Maydanoz
- 1 Adet Patates
- Kararında Su, TuzHazırlanışıTencereye tavla zarı iriliğinde doğranmış kabağı, havucu ve patatesi alalım. Sebzelerin üzerini 3 parmak aşacak kadar su ekleyerek, diriliklerini kaybedene kadar pişirelim. Tencereyi ateşten alalım. Sebzeleri robot veya blendır yardımıyla pürüzsüz kıvama getirelim. Tuzunu ayarlayalım. Kremayı 1 kepçe çorbanın suyu ile inceltip ekleyip karıştıralım. Üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapalım.
Yorum Gönder