Hem pratik hem de lezzetli. Sunumda çok şık oluyor. Tavsiye ederim.
Malzemeler:
- 3 orta boy patates
- 1 tabak dolusu rendelenmiş kaşar
- 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ
- İnce ince kıyılmış maydanoz
- Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos ve maydanoz
- Patatesleri haşlıyoruz. Soğumadan kabuklarını soyup çatalla ezip içine tereyağı ve rendelenmiş kaşarı koyuyoruz. Bir güzel tüm malzemeyi birbirine yediriyoruz. İçine ince ince kıyılmış maydanozda ekliyoruz.
- Püreden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ortalarını çukur yapıyoruz. Tabağa diziyoruz. Çukurun içini sarımsaklı yoğurt ile dolduruyoruz. Üstüne domates sos döküp , maydanozla süslüyoruz.
Yorum Gönder