Genel BilgilerKategori : Köfte Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Izgara Tarifleri
Porsiyon : 8
Hazırlanma : 15 dk
Malzemeler- 400 Gr Az Yağlı Kıyma
- 5 Dilim Ekmek İçi
- 1 Adet Kuru Soğan
- 1 Adet Yumurta Sarısı
- Kararında Karabiber, Köfte Baharatı, TuzHazırlanışıKıymayı bir kaba alıp içine ufalanmış ekmek içini, yumurta sarısını, tuzu ve baharatları ekleyelim. Soğanı rendeleyip suyunu sıkarak posasını ekleyelim. Köfte harcını iyice yoğurarak uzun ve yassı köfteler hazırlayalım. Köfteleri fırın ızgarasında arkalı önlü pişirerek servis yapalım.
Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Izgara Tarifleri
Porsiyon : 8
Hazırlanma : 15 dk
Malzemeler- 400 Gr Az Yağlı Kıyma
- 5 Dilim Ekmek İçi
- 1 Adet Kuru Soğan
- 1 Adet Yumurta Sarısı
- Kararında Karabiber, Köfte Baharatı, TuzHazırlanışıKıymayı bir kaba alıp içine ufalanmış ekmek içini, yumurta sarısını, tuzu ve baharatları ekleyelim. Soğanı rendeleyip suyunu sıkarak posasını ekleyelim. Köfte harcını iyice yoğurarak uzun ve yassı köfteler hazırlayalım. Köfteleri fırın ızgarasında arkalı önlü pişirerek servis yapalım.
Yorum Gönder