Mozaik Pasta Tarifi
Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Su bardağı Antep Fıstığı
- 1 Su bardağı Kakao
- 8 Adet Kuru İncir
- 8 Adet Kuru Kayısı
- 1 Su bardağı Kuru Üzüm
- 250 Gr Margarin
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Pudra Şekeri
- 2 Paket Sade Bisküvi
- 1 Çay bardağı Süt
- 1 Adet Yumurta
HazırlanışıMargarini eritin. ılınınca sütü pudra şekerini ve kakaoyu ilave edip karıştırın. Yumurta, ince doğranmış incir, ince doğranmış kayısı, üzüm ve Antep fıstığını ilave edip karıştırın. Bisküvileri karışımın içine kırıp harmanlayın. Geniş kenarlı dikdörtgen bir kalıba streç folyo serip içine bisküvili karışımı aktarın. Buzdolabında 2 saat bekletin. Dilediğiniz bir meyveyle üzerini süsleyebilirsiniz. Afiyet Olsun.
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Su bardağı Antep Fıstığı
- 1 Su bardağı Kakao
- 8 Adet Kuru İncir
- 8 Adet Kuru Kayısı
- 1 Su bardağı Kuru Üzüm
- 250 Gr Margarin
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Pudra Şekeri
- 2 Paket Sade Bisküvi
- 1 Çay bardağı Süt
- 1 Adet Yumurta
HazırlanışıMargarini eritin. ılınınca sütü pudra şekerini ve kakaoyu ilave edip karıştırın. Yumurta, ince doğranmış incir, ince doğranmış kayısı, üzüm ve Antep fıstığını ilave edip karıştırın. Bisküvileri karışımın içine kırıp harmanlayın. Geniş kenarlı dikdörtgen bir kalıba streç folyo serip içine bisküvili karışımı aktarın. Buzdolabında 2 saat bekletin. Dilediğiniz bir meyveyle üzerini süsleyebilirsiniz. Afiyet Olsun.
Yorum Gönder