0








Herkese en dondurmalısından merhabalar:))

Zeynep Etkinlikte bu hafta da tüm hızıyla devam ediyor:)))


Bu pazar sevgili cartedor 'un misafiriydim...

Lezzetli mi lezzetli ,keyifli mi keyifli dakikalar geçirdim yine...cartedor ve ekibi öyle güzel karşılayıp, bütün gün de şımarttılar ki bizi anlatılmaz yaşanır bence:)

Organizasyon güzel, ekip güzel , lezzetler güzel, sohbet güzel, Dondurmalı pastalar herşeyden güzel.... daha ne olsun ki:)))

Rejimi vs. bir kenara atıp doya doya Karamelli Kaymaklı ve Antep fıstıklı nefis pastaların tadını çıkardım diyebilirim...Benim favorim antep fıstıklıydı valla,yedikçe yiyesim geldi:))))

Kızlar, kesinlikle ani gelen tatlı krizlerimiz ve misafirlerimiz için süper bir çözümümüz var artık...Hem fiyatı uygun,hem şık,hem lezzetli:) Muhakkak deneyin derim bu harika lezzetleri.Bana göre en güzel tarafı da yedikten sonra boğaz yakmaması ,suya ihtiyaç duyulmaması...Sadece acaba bir dilim yesem mi diye soru işaretleri bırakıyor o kadar:)))


Böyle harika lezzetleri bize sunduğu için sonsuz teşekkür ederiz cartedora...


Ayrıca hemen her akşam ne yediğini ne içtiğini bildiğim ama kendisini hiiiiç görmediğim arkadaşlarımla karşılaşıp, sarılıp iki laf etmek inanın beni çok mutlu etti:)


Ah sen o musunnnn, inanmıyorummmm diye başlayan sözlerle inanın akşamı ettik:)


Mümkün olsa sanırım sabaha kadar devam ederdi o tatlı sohbetler:) Ne şanslıyım ki böyle güzel dostluklar edinmişim canım bloğum sayesinde...


Sevgili Canan hanım,Sevgili Aylin hanım ,Sevgili Nihal hanım herşey için kocaman teşekkür ederimmm .Sizlerle tanışmak beni çok mutlu etti inanın.


Gün sonunda oğlum öyle bir "anneciğim çok eğlendim" dedi ki güzel geçen günümüzü kısaca özetleyebilir aslında...Bu güzel gün ve kıymetli hediyeler için cartedor ve ekibine sonsuz teşekkürler ederim ..



Hepinizi Seviyorum ,öpüyorummmm

vee dondurma tadında nefisss günler diliyorummmm:))))

Yorum Gönder

 
Top