0

Bu tarif kimbilir ne kadar zamandır bekliyor. Daha fazla bekletmeden yayınlayayım dedim. Bizim evde derin dondurucuda her daim kalamar bulunur. Ata bayılır kalamara, karidese. Ama en çok kalamara. Bu fotoda kalamarlar bitmiş , sadece tarator sosu kalmış :))

Malzemeler:
  • 1 bardak Galeta unu (veya ekmek kabukları)
  • 2 yemek kaşığı dolusu süzülmüş yoğurt ( süzgeçin altına havlu kağıt koyun ve üstüne normal yoğurdu koyun ve suyunun süzülmesini bekleyin .
  • 4 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı mayonez (zeytinyağı yerine mayonez koyuyorum. Daha lezzetli oluyor)
  • 1/2 bardak dövülmüş ceviz.
Yapılışı:

Sarımsakları dövün. Galeta ununu, yoğurdu, cevizi ve mayonezi katın. birbirine yedirin. Unu çok gibi gelirse yoğurt, yoğurdu çok gibi gelirse un ekleyin. Tadı az tuzlu gelirse tuz ekleyin. Servis yapın. İşte bu kadar kolay

Yorum Gönder

 
Top