0
Malzemeler
  • 400 Gr. Kuzu Kuşbaşı
  • 100 Gr. Kuyruk Yağı
  • 2 Diş Sarımsak
  • Pulbiber
  • Tuz



Garnitürü İçin:

  • 3 Domates
  • 5 Küçük Kırmızı Soğan
  • 1 Kırmızı Biber
  • 1 Tutam Maydanoz
  • Zeytinyağı
  • Nar Ekşisi
  • Lavaş
Hazırlanışı
Kuzu kuşbaşını ince bir şekilde doğruyoruz. Zırhtan geçirip çok ince bir hale getiriyoruz. Tuz ve pul biber katıp yoğuruyoruz.
Tahta şişlere sokup yağlanmış fırın tepsisine yerleştiriyoruz. Önceden ısıtılmış 240 derece fırında pişiriyoruz. Garnitürü için, domatesleri soyuyoruz.
Küçük bir şekilde doğruyoruz. Kırmızı soğan, kırmızı biber ve maydanozu doğruyoruz.
Domateslerle birlikte karıştırma kabına koyuyoruz. Tuz, zeytinyağı ve nar ekşisi koyup harmanlıyoruz.
Servis tabağına lavaş ve garnitürü koyuyoruz. Üzerine kebapları yerleştirip servis ediyoruz.

Yorum Gönder

 
Top