0

MALZEMELER:
  • 500 gr taze börülce
  • 1 çay bardağı sızma zeytinyağ
  • 1 limon suyu
  • 3-4 diş sarımsak
  • Tuz
YAPILIŞI:
  1. Börülcelerin her iki ucu bıçak ile kesilir daha sonra yine bıçak ile  ikiye veya üçe bölünür yıkanır. Tencereye alınır, börülce ile aynı seviyede olacak şekilde su eklenir. 15-20 dakika haşlanır, süzülür, soğutulur. Servis tabağına alınır.
  2. Bir kapda sarımsak, limon suyu, zeytinyağ ve tuz karıştırılıp börülcelerin üzerine dökülür. Karıştılır ve servis yapılır.
         Afiyet olsun...

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top