Malzemeler750 gr. kuzu gerdanı, 12 su bardağı su, 2 kaşık margarin, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber.
Son Yazı
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Mutfak : Türk M[...]
Feb 05, 2014Pilav pişirmenin adım adım püf noktaları
Pilav Türk Mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Tane tane dökülsün ama kuru olmasın, yumuş[...]
Feb 05, 2014Arap Tavası tarifi (Hatay)
Arap tavası tarifi arap tavası nasıl yapılır işte hatay yöresine özgü arap tavası nasıl yapılır.Malz[...]
Feb 05, 2014Sevgililer Günü Cupcake'leri tarifler
Keki için malzemeler:3 yumurta1 çay bardağı sıvı yağ60 gr un1 çay bardağı süt1 su bardağı toz şekerK[...]
Feb 05, 2014PIRASANIN EN GUZEL HALİ: KIYMALI PIRASALI BÖREK
Annem anlatır durur;"Yengen bir pırasalı börek yapıyor, yiyen herkes bayılıyor, tarifini istiyor" fa[...]
Feb 04, 2014Orman kebabı yapmanın püf noktaları
Orman kebabı yumuşacık kuzu veya dana etiyle yapılır. Kekik kokusunu ve nadide tadını alacağınız bu [...]
Feb 04, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.