Zeytinyağlı Mantar Tarifi
Genel BilgilerKategori : Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 400 Gr Mantar
- 1 Tutam Maydanoz
- 1 Diş Sarımsak
- 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, TuzHazırlanışıMantarların kabuklarını soyup dörde bölün. Zeytinyağını tavada ısıtın. Sarımsağı rendeleyip soteleyin. Mantarları ekleyip 2 dakika yüksek ateşte karıştırın. Kısık ateşe alarak suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp maydanozları kıyıp daha sonra ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 400 Gr Mantar
- 1 Tutam Maydanoz
- 1 Diş Sarımsak
- 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, TuzHazırlanışıMantarların kabuklarını soyup dörde bölün. Zeytinyağını tavada ısıtın. Sarımsağı rendeleyip soteleyin. Mantarları ekleyip 2 dakika yüksek ateşte karıştırın. Kısık ateşe alarak suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp maydanozları kıyıp daha sonra ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Yorum Gönder