Zeytinyağlı Mantar Tarifi
Genel BilgilerKategori : Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 400 Gr Mantar
- 1 Tutam Maydanoz
- 1 Diş Sarımsak
- 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, TuzHazırlanışıMantarların kabuklarını soyup dörde bölün. Zeytinyağını tavada ısıtın. Sarımsağı rendeleyip soteleyin. Mantarları ekleyip 2 dakika yüksek ateşte karıştırın. Kısık ateşe alarak suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp maydanozları kıyıp daha sonra ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 400 Gr Mantar
- 1 Tutam Maydanoz
- 1 Diş Sarımsak
- 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı
- Kararında Karabiber, TuzHazırlanışıMantarların kabuklarını soyup dörde bölün. Zeytinyağını tavada ısıtın. Sarımsağı rendeleyip soteleyin. Mantarları ekleyip 2 dakika yüksek ateşte karıştırın. Kısık ateşe alarak suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp maydanozları kıyıp daha sonra ekleyip karıştırın ve servis yapın.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.