- Yeşil salata (göbek marul, roka )biber, çeri domates, kapari, mısır, dereotu, maydanoz
- Peynir ve kavun ( rakının arkadaşları tabii)
- Patlıcan kavurması
2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
Fırın tepsisine yağlı kağıt serdim. Üstlerine terbiyelenmiş balıkları dizdim. Önce normal fırın gibi yaklaşık 40 dakika sonra ızgara kısmını açarak herhalde 10 dakika pişirdim.
Yanına ince ince doğranmış biber, domates sosu, sarımsak ve fesleğenden sos yaptım. Bu şekilde servis ettim.
Balık Fenerbahçe- Galatasaray maçının olduğu gece yenince ve Fenerde galip gelince balık tabağını fener forması ile çektik :)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.