0
Malzemeler:

2 demet pazı
2 adet soğan
4-5 diş sarımsak
1 bardak yeşil mercimek
1 kaşık biber salçası
Tuz
Karabiber
1 adet limon
1/2 bardak zeytinyağı

Yapılışı:

Yeşil mercimekler tam yumuşamadan 10 dakika kaynar suda haşlanır ve süzülür. Soğanlar ve sarımsaklar yemeklik olarak doğranır az zeytinyağında kavrulur. Salça ve mercimekler eklenerek kavurma işlemi devam eder. Diğer yandan

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top