0


nette ki havuç tarator tariflerine baktığımda kabak ve mayonez yoktu bende biraz değiştirip içine kabak ve mayonez kattım. Benim tarifimde böyle oldu....:)))

Malzemeler:
2 adet kabak
4 adet havuç
yoğurt
mayonez
sarımsak (isteğe bağlı)
tuz, sıvıyağ



Yapılışı:
kabak ve havuçları rendeleyip hafif yağda kavuruyoruz. Kavurduktan sonra soğumaları için bir tabağa alıyoruz. Diğer yandan yoğurt, mayonez, tuz ve sarımsağı karıştırıp soğuyan kabak ve havuçları bu karışıın içine döküyoruz. Afiyet olsun...

Ben ramazan olduğu için sarımsak kullanmadım ama ramazandan sonra kesinlikle sarımsaklı yapacağım..

tarifimi Sevgili Gelibolu17 nin ev sahipliğini üstlendiği ;
İftar bereketi Etkinliği - 4- 'e
Gönderiyorum ..

Yorum Gönder

 
Top