Kolestrol sorununuz yoksa bu tarif et yemeklerinin yanına çok yakışıyor arkadaşlar. Niye hep güzel olan şeyler zararlı. Gerçi fırında patatesin de hakkını yemeyelim oda güzel hem de zararsız.
Bu patatesin tarifini ise adım adım yazmaya gerek yok. 3 adet patatesi alıyorsunuz. Elma gibi dilimleyip bir borcama diziyorsunuz. Borcamda azıcık yatırıyorsunuz. Üstüne 200 ml'lik krema döküyorsunuz. 180 derecelik fırında 40 dakikadan fazla pişecek. Arada çatalla kontrol edebilirsiniz. Piştikten sonra üstüne kaşar rendesi serpin. Ben patateslere tuz katmadığım için biraz da tulum peyniri koydum. 5 dakika daha fırınlayın.
Benzer Yazılar
Domatesli Pilav
Bu tarif kardeşime gelsin . Yaklaşık 2 sene önce söylemişti abla ne olur domatesli pilav tarifi yayı[...]
Oct 02, 2013Et Terbiyeleme- Terbiye Edilmiş Kuzu Şiş
Köfte tarifi verdikten sonra et terbiyeleme tarifi de verelim. Tarif Bursa'nın çok[...]
Oct 08, 2013Çikolatalı pudingli bisküvili balkabağı pastası
Çok yoğun bir aralık ayı geçirdim. İlk iki hafta yurtdışındaydım. Önce Özbekistan sonra Kırgızistan [...]
Dec 25, 2013Granül Kahveli Puding
Kahvenin kokusunu her şeye yakıştırıyorum. Hamilelikten dolayı çay[...]
Sep 20, 2013Kestaneli Pilav
Daha önce yayınlama fırsat kalmadan pilav bitmişti. Foto da çekememiştik. Bu yıl başı unutmadan çekt[...]
Jan 10, 2014Yılbaşı Hindisi
Kendisi yılbaşı hindimizdir efenim. Pınar hindi kullandım. Doğal olanları ne [...]
Jan 09, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.