0


Malzemeler ( 4 kişilik
): 2 adet ayva 2 su bardağı şeker 3 su bardağı su 1 çorba kaşığı pekmez 1 çubuk tarçın 100 gram kaymak



Yapılışı:

Ayvaların kabuklarını soyun ve pişireceğiniz tencereye aktarın. Üzerine ayvaları çekirdekleriyle birlikte yerleştirin. Şekerini de üzerine döküp 2 saat kadar ayvaların rengi dönünceye kadar bekletin. Daha sonra üzerine suyunu döküp ocak üzerine yerleştirin

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top