Malzemeler
- 2 yemek kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı hibisküs otu
- 3-4 adet karanfil
- 1 adet rulo tarçın
- Yarım çay bardağı kuşburnu
- 1 tutam ıhlamur
- 2 su bardağı su
- Yarım limon suyu
- Bal ve limon suyunu bir kenara ayırın.
- Geri kalan tüm malzemeleri bir demlikte kaynatın
- Çay demlenince fincanlara doldurun.
- Fincanlara bir kaşık bal ve dilediğiniz kadar limon ekleyin.
- Günde bir tane tüketeceğiniz kış çayı, tüm bir kışı sağlam ve dirençli bir bünyeyle geçirmenizi sağlayacaktır.
- Dilerseniz kış çayını kuşburnulu, havlucanlı veya papatyalı olarak hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, tadını daha çok sevdiğiniz malzemelerden biraz daha fazla koyarak kendi kış çayınızı da hazırlayabilirsiniz.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.