0


Malzemeler ( 6 kişilik
):
400 gram balık fileto 1 soğan Yarım demet maydanoz 1 yumurta 2 adet defneyaprağı 3 çorba kaşığı un Kızartmak için sıvı yağı 1 çay bardağı un 1 yumurta 1 çay bardağı galeta unu

Sos için:

2 çorba kaşığı mayonez 2 diş sarımsak 2 dal dereotuYapılışı:

Balık filetosunu defneyaprağı ve soğanla birlikte 10 dakika haşlayın. Balıketlerinin içinde kılçık varsa ayıklayıp

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top