0


Malzemeler ( 4 kişilik
): 4 adet kemikli tavuk budu 1 çay bardağı kuru üzüm 4 adet kuru erik 1 adet soğan 2 çorba kaşığı tereyağı 1 küçük soğan 1 tutam tarçın 1 tutam yenibahar

Yapılışı:

Öncelikle tereyağını eritin. Üzerine tavuk butlarını yerleştirip iyice kızartın. Daha sonra fırın kabına aktarın. Aynı tavaya rendelenmiş soğanı, kuru üzümleri, baharatları ve bir su bardağı su ekleyip 5

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top