0



Geçen akşam 9 gibi kurstan gelince gözümün dönmemesiyle yaptığım pastam huzurlarınızda.İçi bol çikolatalı pandispanyası dondurucumdan çıktı.Genelde pandispanya yaptığımda ikişer ikişer yapıp birisini streçler dondurucuya atarım ben.Pandispanya pişirme derdi olmadığı için bana oldukça kolay gelen bu pasta için siz hazır pandispanyada kullanabilirsiniz.Ben bu yaptığım pandispanya tarifinde istediğim lezzeti yakalayamadığım için tarifi vermiyeceğim.Bence kakaolu pandispanya değil ama bol çikolatalı bir pansipanya bu tarifler için en ideali..
1 kakaolu pandispanya
Arasına
Çikolatalı Krem Ole
Damla Çikolata
Karamel Sos
Yarım Çay Bardağı Süt+1 yk Şeker
Üzeri için
Dr Outker Çikolatalı Pasta kreması
Damla Çikolata
Çikolata Sos
Rulokat
Pandispanyamızı şekerli sütün yarısıyla ıslatıyoruz.Karemel sostan biraz döküp üzerine 3 dk da hazırlanan çikolatalı krem oleyle kaplıyoruz.Bolca damla çikolata serpiyoruz.İkinci katı kapatıp kalan süt ile ıslatıyoruz.Pasta kremasını tarife göre hazırlayıp üzerini kaplıyoruz.Bundan sonrası vaktinize ve zevkinize kalmış :) ben çar çabuk hazırdım ve 1 saat sonrada yedik ..Biri beni durdursun bu kilolarla başım dertte..
Afiyet Olsun


Yorum Gönder

 
Top