0


Evde tatlı yok..... kriz geldi eyvah ne yapsak ? Milföyü alsak ortasına biraz bol taneli yaban mersini koyup pişirsek nasıl olur hımmm...pekte güzel olur (muş:))


Malzemeler (4 adet için)


4 adet milföy hamuru
4 kaşık az sulu bol taneli yaban mersini reçeli
1 yemek kaşığı pekmez+ biraz tozşeker
1 çorba kaşığı pudra şekeri


Milföylerimizin her birini oklava yardımıyla biraz büyütelim.Tam ortasına reçelimizi koyup karşılıklı uçları birleştirerek bohça şekli verelim.Üzerlerine yumurta fırçasıyla pekmez sürüp biraz toz şeker serpiştirelim...170 dereceli fırında 10-12 dakika pişirelim.Biraz soğuyunca üzerine pudra şekeri eleyelim(isteğe kalmış)ve kaymaklı dondurmayla servis edelim.


Ellerinize sağlık, deneyeceklere afiyetler olsun....

Yorum Gönder

 
Top