0

Hem pratik hem de lezzetli. Sunumda çok şık oluyor. Tavsiye ederim.

Malzemeler:
  • 3 orta boy patates
  • 1 tabak dolusu rendelenmiş kaşar
  • 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ
  • İnce ince kıyılmış maydanoz
  • Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos ve maydanoz
Yapılışı:
  1. Patatesleri haşlıyoruz. Soğumadan kabuklarını soyup çatalla ezip içine tereyağı ve rendelenmiş kaşarı koyuyoruz. Bir güzel tüm malzemeyi birbirine yediriyoruz. İçine ince ince kıyılmış maydanozda ekliyoruz.
  2. Püreden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp ortalarını çukur yapıyoruz. Tabağa diziyoruz. Çukurun içini sarımsaklı yoğurt ile dolduruyoruz. Üstüne domates sos döküp , maydanozla süslüyoruz.

Yorum Gönder

 
Top