Malzemeler:
- 3 adet yufka,
- 150 gr pastırma,
- 4- 5 adet sivri yeşil biber,
- 2 adet orta boy domates,
- Kaşar peyniri,
- Kızartmak için sıvı yağ,
Yapılışı:
- Yufkaları 8 adet parçaya bölün. Kaşarı rendeleyin veya dilimleyin. Ben dilimledim. Diğer malzemeleri küçük küçük doğrayın ve karıştırın. Kaşarı rendelerseniz, rendelenmiş kaşarı da ilave edin.
- Sekize bölünen yufkanın uzun kenarına bir miktar karışımı koyduktan sonra, üzerine bir dilim kaşar peynirini yerleştirin, 2 parmak genişliğinde sigara böreği gibi sarın.
- Kızgın yağda kızartın. Fazla yağı çekmesi için kızaran börekleri kağıt havlu üzerine alın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.
Yorum Gönder