Malzemeler:
- 3 yumurta,
- 2 fincan şeker,
- 3 yemek kaşığı yoğurt,
- 4 fincan un,
- 1 çay bardağı sıvı yağı,
- 1/2 çay bardağı süt,
- 3 yemek kaşığı kakao,
- 1 paket vanilya,
- 1 paket kabartma tozu,
- Muz,
Ara kreması;
- 1 paket vanilyalı cremole
- 1 paket krem şanti
Yapılışı:
- Krema için cremole ve krem şantiyi birlikte çırpın.
- Keki yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde pişirin,
- Pişen keki çay bardağı ile yuvarlaklar halinde kesin. Kalan kek parçalarını rondodan geçirin.Her yuvarlağın üzerine önce muz sonra bir yemek kaşığı krema koyun, Kremanın üzerini kek kırıkları ile bulayın.
- Dolapta bir kaç saat beklettikten sonra servise hazırdır.
Afiyet olsun...
Yorum Gönder