0

Çok güzel olmuştu gerçekten. Hem besleyici hem de yağsız sağlıklı . Denemenizi tavsiye ederim.

Fotoğraf cep telefonu fotoğrafı olduğu için bozuk çıkmuş ama görüntüsü de gerçekten güzeldi. 

Malzemeler
  • 1 kilo kabak
  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • 2 su bardağı mısır unu
  • 1 aida çay bardağı irmik
  • yarım demet dereotu
  • nane, tuz, pul biber
  • 2 adet kabartma tozu
Yapılışı:

Kabakları kabuklarını soymadan rendeliyoruz. Dereotunu ince ince doğrayıp, diğer tüm malzemeleri de katıp kıvamı yoğun olmayan bir kek hamuru elde ediyoruz. Fırın kabına döküp 170 derece üstü kızarana kadar pişiriyoruz.

Yorum Gönder

 
Top