Malzemeler:
- Bayatlamış ekmek dilimleri ( ki bende pek olmaz. Benim ekmekler çoğu zaman deepfreeze de . O yüzden ben taze ekmekle yaptım.)
- 1 yumurta
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 diş sarımsak
- ince dilimlenmiş maydanoz
- Kekik, nane, tatlı toz biber , seviyorsanız kırmızı pul biber
Yapılışı:
- Malzemelerin hepsini birbirine bir güzel yedirin. Koyu bir malzeme elde ettiyseniz biraz sütle açabilirsiniz. Ekmek dilimlerini içine arkalı önlü şekilde batırın.
- Teflon tavada ben yağ koymadan kızarttım. Biraz yağ koyarsanız , kolestrol sorunu olmayanlar , çok daha güzel olur. Böyle bir görüntü gibi olmaz. :))
Yorum Gönder