Malzemeler:
- 4 kaşık dolusu yoğurt
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 yumurta, bir tutam tuz
- Alabildiği kadar un
- Kızartmak için sıvı yağ
- İsteğe bağlı olarak eskimiş peynirler ve maydanoz
- Tüm malzemeyi karıştırıp açılacak hamur kıvamında bir hamur yoğurun. Evde kalmış peyniriniz de varsa katabilirsiniz . Maydanozda içine güzel yakışır.
- Hamurdan parçalar koparıp yarım cm. kalınlığında açın. Daha sonra bıçak yardımı ile kesin. Kızgın yağda arkası önü pembeleşinceye kadar pişirin.
- Çok pişirmez ve hamurlarınızda çok küçük olmaz ise daha yumuşak bir hamur olur.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.