3 su b.süt
2 su b.krema
1 su b.toz şeker
4 yumurta
1 p.vanilya
2 su b.krema
1 su b.toz şeker
4 yumurta
1 p.vanilya
üzeri için:
4 çorba k.esmer şeker
4 çorba k.esmer şeker
elmalar için:
2 elma
3 çorba k.toz şeker
1 çay b.su
2 elma
3 çorba k.toz şeker
1 çay b.su
HAZIRLANIŞI:
Tencereye 3 su bardağı sütü alın. Üzerine 2 su bardağı krema ilave edip çok kaynatmadan ocaktan alın.
Üzerine 1 paket vanilya,1 su bardağı toz şeker ekleyip karıştırın.Üzerine 4 adet yumuratıyı kırın
tekrar karıştırın. Başka bir tencerede 2 adet elmayı alın üzerine 1 çay bardağı su ve toz şeker ile pişirin.
Elmaları karışıma boşaltın. Küçük kaselere karışımı boşaltın. Fırın kabının içine su ekleyin ve kaseleri fırın kabına alın.Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin. Fırından çıkartıktan sonra kaselerin üzerine esmer şeker ilave edin ve tekrar kaselerin üzeri karamele olana dek fırında tutun.Üzerleri karamelize olunca servis edin.
Tencereye 3 su bardağı sütü alın. Üzerine 2 su bardağı krema ilave edip çok kaynatmadan ocaktan alın.
Üzerine 1 paket vanilya,1 su bardağı toz şeker ekleyip karıştırın.Üzerine 4 adet yumuratıyı kırın
tekrar karıştırın. Başka bir tencerede 2 adet elmayı alın üzerine 1 çay bardağı su ve toz şeker ile pişirin.
Elmaları karışıma boşaltın. Küçük kaselere karışımı boşaltın. Fırın kabının içine su ekleyin ve kaseleri fırın kabına alın.Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişirin. Fırından çıkartıktan sonra kaselerin üzerine esmer şeker ilave edin ve tekrar kaselerin üzeri karamele olana dek fırında tutun.Üzerleri karamelize olunca servis edin.
Yorum Gönder