Beğendisi için:
600 gr patlıcan (3-4 adet orta boy)
1 subardağı süzme yoğurt
2 diş sarımsak
Tuz, karabiber Kıyması için:
250 gr orta yağlı kıyma
1 adet soğan
1 adet domates
1 adet yeşil biber
3-4 kaşık sıvı yağ
1 tatlı kaşığı biber salçası
Yapılışı:
Kıymayı ve yağı kavuracağınız tavaya alın, yemeklik doğranmış soğanla hafifçe kavurun. Ardından doğranmış yeşil biber ve küp doğranmış
Benzer Yazılar
Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.