Malzemeler (4 Kişilik) :
400 gram karides
3 adet sivribiber
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
4 dal dereotu
1 adet kırmızıbiber
Yapılışı:
Tencereye karidesleri koyun ve 5 dakika kadar pişirin. Suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurun. Üzerine sivri biberi doğrayıp koyun. Tereyağını da üzerine ilave edin ve 5 dakika daha pişirin. Pul biberi ve kırmızıbiberi ince doğrayıp
Benzer Yazılar
Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.