0
Malzemeler ( 4 kişilik ):

500 gram kuzu eti
1 adet soğan
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı salça
1 adet kırmızıbiber
2 adet domates
Tuz, karabiber, köri
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 su bardağı sıcak su
1 çoraba kaşığı un

Yapılışı:

Kuzu etlerini istediğiniz büyüklükte doğrayın. Tencereye koyup suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine rendelenmiş sarımsak, tereyağı

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top