Malzemeler (4 kişilik):
2 su bardağı pirinç
5 adet kuru kayısı
4 adet kuru incir
1 çay bardağı kuru üzüm
Yarım soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
2,5 su bardağı su
Bir tutam tarçın
Yapılışı:
Tencereye tereyağını koyup eritin içine irice doğranmış kuru kayısı, kuru incir ve üzümü ilave edin ve 3 dakika kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş soğanı ve yıkanmış pirinci ekleyip kavurmaya devam edin.
Benzer Yazılar
Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav
Malzemeler:2 su bardağı pirinçYarım imon400 gram mantar (1 paket)1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay b[...]
Jan 27, 2014Peyniri Mantolu, Mantarlı Dereotlu Pilav
Malzemeler:2 su bardağı pirinçYarım imon400 gram mantar (1 paket)1 çay bardağı zeytinyağıYarım çay b[...]
Jan 27, 2014Sürpriz pilav
Malzemeler:(4 kişilik)200 gr Amerikan pirinci400 gr haşlanmış doğranmış tavuk göğüs1 diş sarmısak (i[...]
May 04, 2012Sürpriz pilav
Malzemeler:(4 kişilik)200 gr Amerikan pirinci400 gr haşlanmış doğranmış tavuk göğüs1 diş sarmısak (i[...]
May 04, 2012Kuru meyveli pilav
Malzemeler (4 kişilik):2 su bardağı pirinç5 adet kuru kayısı 4 adet kuru incir 1 çay bardağı kuru üz[...]
Feb 18, 2012
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.